შემადგენლობა
1. 900გ ძროხის ხორცი, გამოტარებული
2. ერთი სუფრის კოვზი მარილი
3. ერთი ჩაის კოვზი შავი პილპილი
4. ერთი ჩაის კოვზი ნიორის ფხვნილი
5. ერთი ჩაის კოვზი ხახვის ფხვნილი
6. ორი სტაფილო, გახეხილი
7. ორი თავი ბროკოლი, გახეხილი
8. თორმეტი ჩედერის ნაჭერი (ყველი)
9. თორმეტი ბურგერი (პური)
მომზადება:მოიმარჯვეთ საშუალო ზომის თასი და შიგნით მოათავსეთ ხორცი, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, ნიორის ფხვნილი, ხახვის ფხვნილი, გახეხილი სტაფილო, გახეხილი ბროკოლი და აურიეთ კარგად. ახლა მოამზადეთ მათგან გუნდები, გააპრტყელეთ და დაიწყეთ მათი შეწვა.
როდესაც ხორცს მეორე მხარეს გადააბრუნებთ დაუმატეთ ჩედერი, შემდეგ მოათავსეთ ბურგერში და მიირთვით!
უგემრიელესი ბურგერის მომზადება
0
ნახვა
0
გაზიარება
გაუზიარე მეგობრებს
გაუზიარე მეგობრებს